Credit de constructie

Visezi sa iti poti construi locuinta visata cu un credit cu costuri avantajoase si transparente care sa aiba si optiuni flexibile de rambursare si asistenta sa fie pas cu pas.

Sumele investite in constructie si numerarul poate sa constituie contributia proprie.

Calcului eligibilitati se face din veniturile din salariu, bonusurile, pensia, comisionaele din vanzari, diurna, drepturile de autor, venituri din chirii, dividende si profesii liberale si venituri obtinute din rente viagere.

  • Moneda: RON sau EUR

Recomandarea noastra este sa alegeti un credit in moneda in care va incasati veniturile, pentru a nu avea niciun risc valutar. Daca alegeti un credit in alta moneda decat cea in care va incasati veniturile, va supuneti unor riscuri valutare privind variatia cursului de schimb.

  • Dobanda: variabila, formata din indicele de referinta ROBOR/EURIBOR la 3 luni (ROBOR/ EURIBOR 3M), la care se adauga marja fixa a Bancii.

Astfel, rata de dobanda se modifica trimestrial, independent de vointa Bancii, in functie de evolutia indicelui de referinta ROBOR/EURIBOR 3M. Ca urmare a modificarii acestui indice, valoarea ratelor dumneavoastra lunare va creste sau va scadea.

In 2010 au aparut modificari legislative care au imbunatatit procedura de lucru. Bancile pot acorda, elibera creditul in transe, corespunzator fazelor de executie a proiectului.