Nevoi personale

Incercam sa oferim servicii cat mai complete de consultanta in privinta obtineri de credite pentru persoanele fizice (nevoi personale, credite ipotecare, credite imobiliare, credite de Prima Casa, credite pentru servicii medicale) dar si refinantarea celor existente.

Incercam sa cautam pentru tine cele mai avantajoase solutii, te sfatuim si discutam pentru a lua cea mai buna decizie. Ne focusam sa iti oferim acele informatii care fac diferenta intre un credit aprobat si unul respins dar si dintre un credit scump si unul ieftin.
Stim ca pentru tine accesarea unui credit reprezinta o prioritate, de aceea prioritatea noastra este de a-ti asigura rapiditatea in derularea procesului de obtinere a acestuia, incepand cu momentul colectarii documentelor, depunerea dosarului de credit pana la semnarea contractului de credit.
Apeland la serviciile noastre vei castiga timp, energie si cel mai important, bani. Noi iti cautam solutii si iti raspundem la intrebari.

A sosit timpul pentru cel mai rapid credit de nevoi personale

Este timpul sa te gandesti ca cel mai rapid credit de nevoi personale poate rezolva cele mai necesare sau urgente lucruri, pe care n-ai reusit sa le faci de-a lungul anului, si poate fi intermediat cu succes de echipa noastra.
Avem nevoie doar de o copie a cartii de identinate, pentru a validarea veniturilor incasate, totul se va realiza electronic si nu necesita adeverinta de venit.

Caracteristicile celui mai rapid credit de nevoi personale:
• suma care poate fi aprobata este foarte mare: pana la 120.000 LEI
• cea mai rapida aprobare: in 24 de ore
• dobanda foarte buna: incepand de la 6,9% + Robor la 3 luni
• costuri reduse pana la zero: comision de rambursare anticipata 0%
Iata in continuare cateva exemple de calcul:
Credit de nevoi personale de 25.000 lei pe 5 de ani: rata lunara este de 503 LEI, dobanda 7,63% variabila (ROBOR 3 luni + 6,9%), comision de analiza 250 LEI, cost total 30.470 LEI si DAE 8,5%.
Credit de nevoi personale de 60.000 lei pe 5 de ani – rata lunara este de 1.206 LEI, dobanda 7,63% variabila (ROBOR 3 luni + 6,9%), comision de analiza 250 LEI, cost total 72.680 LEI si DAE 8,15%
Credit de nevoi personale de 120.000 lei pe 5 de ani – rata lunara este de 2.412 LEI, dobanda 7,63% variabila (ROBOR 3 luni + 6,9%), comision de analiza 250 LEI, cost total 145.040 LEI si DAE 8,02%.

Trăim într-o perioadă ce ne solicită luarea deciziilor rapid şi din mers, ceea ce înseamnă economie de timp şi bani. In ziua de azi luarea deciziilor se face rapid si din mers, ceea ce inseamna economie de timp si bani.
     Echipa CreditareGorj isi propune să vina in întâmpinarea nevoile dumneavoastră cu informaţii actualizate, transparente şi de maximă eficienţă. Noi oferim clienţilor nostri, nu doar produse financiare, ci consultanţă financiară personalizată, atat persoanelor fizice dar si companiilor.
Consultantii nostri se vor deplasa la dumneavoastră, vor indentifica nevoile si necesitatile, vor întocmi dosarul, îl vor susţine în vederea aprobării şi vă vor asista până la semnarea contractului de credit, cât şi ulterior acestei etape.
Pentru a oferi cele mai bune conditii de creditare, parteneriatele noastre sunt bazate pe relaţii puternice cu principalele instituţii financiare de pe piaţa bancară românească.
Pentru clientii nostri, oferim servicii bazate pe transparenta, rapiditate, calitate, maxima optimizare a costurilor la credite si cel mai important, economie de timp.

Fără comision!
Serviciile noastre sunt gratuite!